14-02-2019

Pressemøde på Guldkroen – Dansktop Prisen 2019

Pressemøde på Guldkroen – Dansktop Prisen 2019

Dansktoppens stjernenavne som hyldes den 23. marts 2019 for fjerde gang i Herning ved Dansktop Prisen. Showet bliver en fantastisk blanding af prisfest, koncerter, fællessang og dans

Familie Journal holdt pressemøde på Guldkroen i København den 29. januar. Her var der mulighed for at interviewe de store dansktopnavne som Birthe Kjær, Johnny Hansen, Dario Campeotto, Hilda Heick, Michael Korup Sørensen, Lennart Johannessen, Marie Lindegaard, Katrine Daugaard, Helle Lynge, Tina Schlichting, m.fl.

Dansktop Prisen 2019 bliver en festlig, folkelig og meget fornøjelig aften. Der uddeles priser i otte kategorier, hvor kampen om priserne står mellem en blanding af nye og mere erfarende dansktopkunstnere, nemlig Årets Kvindelige Dansktop Solist, Årets Mandelige Dansktop Solist, Årets Dansktop Gruppe, Årets Dansktop Album, Årets Dansktop Hits og Årets Dansktop Livenavn, Familie Journals Ærespris samt Familie Journals Læserpris.

Familie Journal chefredaktør Søren Johannesen bød velkommen, kunne oplyse at billetsalget gik godt og glædede sig til at hører de mange gode dansktopkunstnere, synge et utal af kendte og elskede sange. Der bliver også et gensyn med Hansi Hinterseer som kun kommer til Danmark én gang i 2019.

Værter i 2019 vil være Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen som igen i år er de tre forrygende værter, der skal lede de optrædende og publikum gennem en festlig aften.

Det var også hyggelig at møde Danmarks smørtenor crooner, Dario Campeotto, der fylder 80 år fredag d. 1. februar, som stadig er frisk, selv om han i 2015 fik indopereret en pacemaker til at holde styr på hjertet.

Vi blev i løbet af eftermiddagen budt på lidt godt til ganen og god dansktopstemning. Showet vil i år blive vist på DK4.

Kurt Terkelsen

  • *******************************

  • *******************************

  • *****************************

Ny Maxi Udspil fra. Bjarne Jensen

Slippes løs Mandag d. 4 – Februar – 2019

Indeholder 4 numre. Nye samt ældre numre

Bjarne Jensen fra Snedsted. Har for første gang været i et musikstudie. For at indspille sin musik. Bjarne Jensen har været Trommeslager i et danseorkester i mange år. Og bandet var populære over det ganske land I 60’erne – 70’erne og 80’erne med deres alsidige dansemusik som var ind i denne periode. Bjarne har altid været ved musikken. Og Bjarne Jensen har altid gerne ville synge og gøre noget ved musikken. Bjarne Jensen har trådt sine barndomssko i byen Faddersbøl. Bjarne har her valgt at få taget fotos ved møllen som er i hans fødeby. Som ligger tæt ved Vesterhavet i midt og Vestjylland.

Bjarne Jensen er en livsglad person. Og er vild med at møde mennesker uanset deres

Status. Her er så meget livsglæde at det smitter!. Bjarne Jensen har som sagt valgt at gøre noget ved musikken. Så der var noget til familie og venner m.m. Det har været en passion for Bjarne at få musikken og sangen på cd. Og nu er det altså en realitet. Yes.

Bjarne Jensen har indspillet i AM-Studio i Vestervig. Hvor der er blevet lavet musik og kor

Til hans numre, som Bjarne gerne ville have det. Og jeg må sige at AM-Studio ved Eddie Knudsen. Kan virkelig lave en god stemning blandt de medvirkende. Det er et behageligt studie og man kan få det som man ønsker. Og AM-Studio ligger mange timer i det med at få lavet det man ønsker. Og selvfølgeligt spiller penge og tid jo også ind her i AM-Studio

Men jeg har været så glad og tilfreds. Så det bliver bestemt ikke sidste gang i AM-Studio.

CD’en vil blive sendt pr. mail til radiostationerne. Er der nogle som skal have en fysisk Cd så tag kontakt til Bjarne Jensen. Jeg håber man vil tage godt imod min første CD udspil.

 

Vil man gerne købe min Maxi CD. Kan du det. Den er registreret som salgs CD

Kontakt. Bjarne Jensen. +45 21973509 Mail. Rosenvaenget31@gmail.com

 

 

14-01-2019

*************************************************************************
************************************************************************'

06-01-2019

**************************************************************************
**************************************************************************

30-12-2018

***************************************************************************
***************************************************************************

29-12-2018

*******************************************************************************