****************************************************************

Peter Terpagers sommehit

Her er så Peter Terpagers sommerhit: "Nu er det sommer i Danmark" - et rigtig radiohit/remix (melodi af svenske Patrik Larsson)    - og hans nr. fra Projekt Dennis "Super-Dandanell" om en pop-rock-musiker og sanger fra Korsør, der hedder Michael Dandanell (kendt fra tv) og som leder bandet Far Out Boys. Handicappede Dennis fra Slagelse er stor fan af ham - derfor blev der skrevet denne sang om ham med melodi af nordjyske Ebbe Forup.

 

Musikeren, Peter Terpager,    er fra Vestjylland og er både rocksanger og dansktopsanger - og disse 2 numre bærer meget præg af hans mangeårige erfaringer indenfor musiklivet... sådan er det at lytte til en professionel på toppen!

 

Download disse 2 numre fra OneDrive - direkte til radioernes afspilningssystemer - og nu hvor studieværterne er kommet retur fra velfortjente ferier, håber vi numre finder vej til de mange dansktoplister og andre udsendelser over det ganske land... det er 2 meget forskellige numre, men begge skrevet på et ordentligt dansk og med indhold...

 

Find evt. Peter Terpager (og mig) på Facebook, mhp diverse interviews m.v.) - og der mangler altid nye dansktop- og country-komponister til Sangværkstedet!

 

Bonus.-info: - Ole Tøpholm fra Danmarks Radio laver interview med Dennis og undertegnede i Korsør i morgen 2. september-20)

 

Rigtig god fornøjelse!

 

De bedste hilsner

 

Kurt Bønnerup

Sangværkstedet

Alhøjvænget 28 - 4220 Korsør

 
 

Nyt fra Bent Kværndrup

PR-info august 2020

                                                                                      www.sangvaerkstedet.dk

 

            NU går han fra viser, ballader og musicals til rendyrket dansktop

 

Bent Kværndrupfra Næstved 

har netop indspillet 

 

Peter Nielsen - en herlig fyr” 

 

ja, hvem er så denne herlige fyr? - Jo, det er Peter Nielsen fra Limfjordsøen Mors …. og så dæmrer det sikkert hos mange: Peter Nielsen er stammer og har ofte vanskeligt ved at udtrykke sig - og han blev en af hovedpersonerne i tv2´s serie i 2019 om stammerne og deres problemer og forsøg på at komme til at tale naturligt og utvungent. - Peter blev en af dem, der blev mest kendt - og han gjorde store fremskridt…Udsendelsernes titler var: ”Jeg stammer” og ”Jeg stammer stadig” … 

Men generelt har stammerne store taleproblemer, og dem skal vi andre også lære at tackle på gode og fornuftige måder - og for at sætte fokus på stammeproblematikken har sangskriveren fra Korsør, 

Kurt Bønnerup, Sangværkstedet, skrevet en tekst om netop omtalte Peter Nielsen. - En tekst, der er let at lære og at synge - og som har fået en iørefaldende melodi af

harmonikavirtuosen fra Vejrum mellem Struer og Holstebro, Kim Bernt Jensen.

(De to har tidligere arbejdet sammen om den kendte ”Sæby-valsen”).

 

Bent Kværndrup og Kurt Bønnerup har også tidligere arbejdet sammen, nemlig med nummeret ”De fire fede fyre” på cd´en ”Projekt Dennis”. - Bent Kværndrup har arbejdet med musik hele sit liv, skrevet et utal af sange og melodier - og skrevet flere musicals og drama-stykker, som er blevet brugt af musikskoler og andre … og han er særdels velrespekteret for sin kunnen, sin viden - og for sine mange værker.

 

Og så har han tidligere udgivet bogen, ”Prostatakræft - i musisk perspektiv”, med sangnumre og en vigtig fortælling om, hvordan han klarede sin kræftsygdoms op- og nedture… Bogen købes bl.a. hos Bent - og radiostationerne har flere af hans sange fra denne udgivelse.

 

Det er således erfarne folk, der står bag dette nummer om ”Peter Nielsen - en herlig fyr” - og alle håber på, den bliver godt modtaget ude på radio- og tv-stationerne og af pressen og lytterne i øvrigt. - Der kan lyttes til et brudstykke af dette nummer på www.sangvaerkstedet.dk

 

OBS: Det har ikke været helt gratis at lave en sådan indspilning i Far Out Studiet på Sjælland, så vi håber på, at nogen vil sponsorere disse udgifter på 2.000 kr eller dele deraf …måske er forretningslivet på Mors interesseret, ligesom de forskellige handicapforeninger, inkl. Stammerforeningen, må være det…

 

Kontakt Kurt Bønnerup, Alhøjvænget 28, 4220 Korsor om dette

via mail kurtboennerup@hotmail.com tlf. 50529210 / 36416207

Rigtig god fornøjelse rundt omkring --- med sangen om ”Peter Nielsen - en herlig fyr” - fra det dejlige Mors

 
 

Lei Moe feat. Troels Lyby: ”Honey”

Lei Moe feat. Troels Lyby: ”Honey”

 

Singleudgivelse 4. september / DME

 

Hun er født i Sundby, men har rødder på Samoa, hvor hendes far kommer fra. Hun har sunget kor i over 40 år og medvirket et utal af indspilninger og har stået på scenen bag flere hundrede kunstnere. Det er 34 år siden, hun udgav sit debutalbum i eget navn. Nu er Lei Aloha Moe endelig ved at være klar til at udgive præcis det album, hun altid har ønsket sig at lave.

 

Jeg troede egentlig at jeg var gået på pension –

 

indtil jeg mødte Morten Wittrock,” siger 66 -årige Lei Moe, der på den kommende udgivelse netop har allieret sig med den energiske og talentfulde tangetspiller, sangskriver og producer Morten Wittrock. Et samarbejde som bygger på forståelse og kærlighed til den genre som står begges hjerter så nær, nemlig Soul.

 

Den 4. september udkommer førstesinglen ”Honey”. Nummeret er en duet med skuespiller Troels

 

Lyby som de fleste danskere efterhånden har opdaget, er en fremragende sanger kva hans program ”Sommertogt”, der har kørt over sommeren på DR 1. De to sangere kendte ikke hinanden i forvejen, men både stemmer og personligheder faldt totalt i hak fra første øjekast.

 

Wittrock og Moe har skrevet tekst og musik til dem aktuelle single sammen og nummeret handler om et brud, der nødvendigvis må ske, når gnisten i forholdet er forsvundet.

 

Heldigvis har Lei Moe ikke mistet sin musikalske gnist og sin sjæl- og powerfulde stemme, der virkelig kommer til sin ret her, hvor hun er helt i front. Og endelig kan gøre præcis hvad hun har lyst til rent musikalsk.

 

Albummet ”Lei Moe” udkommer den 6. november.

 

Medvirkende:

 

Vokal: Lei Moe og Troels Lyby

 

Keys: Morten Wittrock

 

Trommer: Mads D. Andersen

 

Bas: Mikkel Risum

 

Guitar: Knud Møller

 

Pressekontakt, Promote It:

 

Mettelise Larsen // mettelise@promote-it.dk// 27 26 26 23

 

Lisbeth Beyer Mogensen // lisbeth@promote-it.dk// 26 36 11 10