Nyt fra Benedikte Krarup og Carsten Wind

 

 

PR-info november-21

www.sangvaerkstedet.dk

Den dynamiske duo” hedder faktisk

 

Benedikte Krarup og Carsten Wind

 

og de fejrer årets jul med et helt nyt udspil:

 

Hånd i hånd omkring julegranen”

 

Denne duo fra Kongens Lyngby er nu ved at slå deres navn fast i poplytternes hukommelser via flere udgivelser i den senere tid - og via samarbejdet med tekstforfatteren Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet i Korsør, der også har skrevet ordene til ”Hånd i hånd i omkring julegranen”. Carsten Wind har komponeret melodien - og det er Benedikte Krarup, der er i den vokale forgrund i dette nummer.

 

Vi har nok alle lært fra vores barndom, at vi traditionelt tager hinanden i hånden juleaften, når vi med forskellige glade stemmer synger vores kendte julesange og -salmer. - Og det gør Benedikte og Carsten naturligvis også, og via sangen opfordrer de os alle til at gøre det igen og igen …- og samtidig ønske fred i hele verden, hvilket reelt er sangens tema.

 

Duoen har optrådt sammen siden 2016 bl.a. på festivaler, på cafeer, plejehjem og i viseklubber - og deres repertoire spænder over kendte evergreens til deres egne nye sange. - Og desuden har de flere gange vist sig på landsdækkende tv … så man kan roligt sige, at de er kendte i store kredse rundt omkring i landet.

 

Googler man Carsten Wind, vil der dukke adskillige ting frem om ham og hans medvirken i flere teaterforestillinger, og hans navn forbindes også med cabaretter-og revyer - som den alsidige og dygtige musikmand han er.

 

Benedikte er også tekstforfatter, så Carsten har rigeligt at gøre med at komponere - og deres helt særlige stil kan betragtes som en slags fornyelse af dansktop-genren, idet de går efter det mere viseprægede og fortællende … men dansktoppen er jo en bred og spændende genre, som de gerne deltager i som noget helt naturligt.

 

”Hånd i hånd omkring julegranen” hører til de mere stille og rolige numre, således at lytterne let kan fange budskabet om fred - og nyde den hyggelige danske juletradition juleaften omkring træet…

 

Vi håber, studieværterne tager godt i mod dette nye julenummer og får lytterne med på at synge med rundt omkring i hele dronningeriget ….

 

Carsten og Benedikte kan træffes via Facebook og på tlf. 25118166

 

Diverse oplysninger om dette nummer følger her:

 

 

Titel: Hånd i hånd omkring julegranen 

 

Varighed: 3:20 

 

Bandnavn: Benedikte & Carsten 

 

Tekstforfatter: Kurt Bønnerup 

Komponist: Carsten Wind 

 

Indspilningsår: 2021 

Land: Danmark 

 

IRSC kode: DKA1R2100110 

 

Forlag/pladeselskab: CW Music 

 

Medvirkende:  

Sang: Benedikte Krarup  

instrumenter, kor og studioteknik: Carsten Wind 

 

Kontakt:  

telefon: 25 11 81 66 

E-mail: carstenwind@privat.tele.dk 

 

Nyt fra Maud Kofod

******************************************************************************

Nyt fra Martin Jakobsen

******************************************************************************

Nyt fra Lene Holme

******************************************************************************