Sang, musik, stemning, flammer og ord

Country og dansktop med Lotte Riisholt sankthansaften

 

Kulturforeningen Vestsjælland stod for årets sankthansaften, 23. juni 2021, på Amfi-scenen i Bregninge. Lotte Riisholt er kendt for en stribe dansktop-hits og har for nyligt udgivet ”Country with love – Vol.” med fortolkninger af 14 country-klassikere. Har også haft succes med nye versioner af danske og internationale hits: ”Fra den gamle jukebox”.

Efter et ufrivilligt ”sabbatår”, hvor alle koncerter på grund af corona- situationen blev aflyst, satsede man så i år på at fuldfører programmet. I servicebygningen kunne man købe bl.a. kaffe, kage, fadøl grillpølser, vand og grillpølser.

Sang, musik, stemning, flammer og ord i smukke omgivelser. Alt dette tilsammen udgjorde Sankt Hansaften på Amfi-scenen. Kasper Greve Sørensen, leder af Kalundborg Ungdomsskole og Sprogcentret, holdt båltalen. Vejret var perfekt med temp. omkring 18 grader, så Sankthans- bålet kunne nydes i tørvejr, og det kunne de omkring 400 fremmødte nyde godt af. Det var og blev en fantastisk aften sammen med Lotte og Claus Riisholt.

På Amfi-scenen var der masser af plads og frisk luft på tilskuerpladserne, med udsigt over søens vandspejl og Bjergsted bakker. Underholdningen var lagt i hænderne på Lotte Riisholt, som spillede og sang fra kl. 19. Her var der rig mulighed for at synge med på de kendte danske og udenlandske hits.

Lotte gjorde sig første gang bemærket i 1976, hvor hun deltog i Ekstra Bladets pladechance og på stedet blev tilbudt en pladekontrakt hos EMI. Lotte er i dag professionel sangerinde, der er blandt andet er kendt fra radio og Tv-shows, ofte på lokalradiostationerne og TV Charlie, på Bakkens Friluftsscene/Høkassen og mange andre steder i ind- og udland. Lotte har vundet prisen for Årets dansktop-hit 2016. Årets dansktop solist 2018, og- sammen med Mathis Vincent Davidsen – prisen: ”Mig og Min Menter” 2019

.Af Kurt Terkelsen