Kisser og Søren underholdte i Skyttehus haven i Vejle den 7. juli 2019

Kisser og Søren underholdte i Skyttehus haven i Vejle den 7. juli 2019

 

Det var ikke just sommervejr i Vejle, faktisk var vejret gråt og en del blæst, da ”Hr. og Fru Jylland” også kaldet dansktopduoen KISSER & SØREN sørgede for gode sange og top stemning, på den ny scene i Skyttehus haven, lige ned til Vejle Fjord.

Trods det dårlige danske sommervejr var rigtige mange mennesker mødt op og klokken 15.00 gik Kisser og Søren på scenen, med Peter Le Fevre sørgede for musikken, fra PetMic’s – som er en af landets bedste duoer. Man fornemmer straks at Vejles lokale duo var glade og veloplagte og præsenterede også nogle af deres mange sange fra deres egne numre og ingen var i tvivl om ”Hvem er bedst i festligt lag”.

Herudover var der besøg af en gæstesolist fra Asferg, Henning Vad – Den syngende post. Han blev hele Danmarks dansktop darling, da han charmerede sig ind i hjertet hos alle, da han medvirkede i TV2-programmet ”Danmark har talent” i 2015.

Han fik lov at synge tre sange, blandt andet hans nye ”Du er min sommerfugl”. Henning er kendt for at optræde med et glimt i øjet, masser af lune, så postbuddet fra Asferg er blevet til en rigtig showman.

Publikum fik en forrygende/blæsende eftermiddag med masser af populær dansktopmusik, men parret formåede også at blande nogle af de gamle ”eviggrønne” sange ind i deres festlige underholdning. På denne eftermiddag blev den professionelle og musikalske underholdning med iørefaldende melodier i højsædet udført med højt humør, stor energi, venlig og behagelig optræden med et glimt i øjet.

Næste år kan Kisser & Søren fejre 30 års jubilæum. Søren tænker ofte på hvor svært det var i starten i 1990 – meget svært. I dag har duoen omkring 80 job i kalenderen hvert år. Den ene dag i det Nordjylland, den næste måske på Fyn, Sjælland eller Polen.

Af Kurt Terkelsen

  • ******************************

  • ***************************

  • ***************************

Forrygende show – Dansktop Prisen 2019 i Boxen

Forrygende show – Dansktop Prisen 2019 i Boxen

Den 23. marts 2019 kunne Familie Journal hylde dansktoppen for fjerde år i træk, med et forrygende show i Jyske Bank Boxen, med prisoverrækkelse og optræden med superstjernen Hansi Hinterseer i spidsen og et væld af overraskelser, hvor over 6000 festglade mennesker fyrede den af. Publikum blev underholdt af over 20 forskelige artister på scenen, så der var i denne grad fest, farver og fællessang i Boxen.

Jeg var også glad for de mange medier som hylder Dansktoppen og giver den anerkendelse, som den fortjener, idet DK4 og Familie Journal i høj grad henvender sig til det samme populær-musikglade publikum. Vi skal være stolte af vores musikalske kulturarv i Danmark – og det glæder mig.

I den store Mig og min Mentor-konkurrence stod slaget mellem Lotte Riisholt og Mathis Davidsen, Peter Vest og Joanette Reinholt samt Hilda Heick og Yvonne Thøgersen.

Lotte Riisholt vandt sammen med 16-årige Mathis Davidsen, som bor i Holbæk, talentprisen med sangen ”Da singlerne blev støvet af” (Michael Korup/Lotte Riisholt). Den 16-årige sangtalent var den yngste deltager nogensinde, der har optrådt ved det store dansktop-arrangement

Prisen for årets kvindelige dansktop-solist og årets dansktop-livenavn gik til veteranen Birthe Kjær, der i år kan fejre sit 50 års jubilæum. Også to andre garvede Dansktop-stjerner fik priser, nemlig Richard Ragnvald, som fik prisen som årets mandlige dansktop-solist, og Johnny Reimar, der fik Familie Journals ærespris.

Aftenens værter var udgiverdirektør for Aller Medias ugeblade Anette Kokholm, sangeren Keld Heick og danser Thomas Evers Poulsen.

En af aftenens overraskelser, var en skøn duet mellem de to stjerner, Birthe Kjær og Dario Campeotto, der for nylig fyldte 80 år. Og endnu en overraskelse, da Torben Lendager gik på scenen med ”Vi holder fest” og Bjørn Hansen fra Bjørn & Okay gik på scenen for at synge duet med sin søn, Johnny Hansen.

Publikum kom også op af stolene for at hylde genrens mange stærke kvinder, da Susanne Lana dukkede op på scenen sammen med power pigerne Lise Haavik, Katrine Daugaard, Lotte Riisholt og Helle Lynge

Årets vindere stod mellem en blanding af nye og erfarende dansktopkunstnere. Årets Dansktop Gruppe: Humørekspressen – Årets Dansktop Album: Kandis – ”18” – Årets Dansktop Hit: Torben Lendager & The Roosters – ”Når vinter bliver’ til sommer” – familieJournalens Læserpris: Kejser Larsen Band.

Hele showet kan ses på tv-kanalen dk4 den 30. marts kl. 20.35

Af Kurt Terkelsen

 

  • '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

  • '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

  • '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''