RADIO TØNDER FYLDTE 10 ÅR

RADIO TØNDER FYLDTE 10 ÅR

I 10 år har Radio Tønder spredt glæde i det sønderjyske – Det blev fejret med en stor kæmpestor jubilæumsfest i Tønder Kulturhus den 29. april fra klokken 17.00 til 24.00.

Radio Tønder startede som internetradio, men 1. december 2018 fik den licens til at sende på FM-båndet, så alle med en helt almindelig radio kunne høres med 30 timer om ugen. Med aftalen blev det til en Foreningsradio med støtte fra Radio- og tv-nævnet, der i dag har syv mennesker om at drive radioen – alle på frivillige basis, siger Holger og Gurli Wollesen.

Borgmester Jørgen Popp Petersen Tønder kommune stod for åbningstalen, herefter kunne en veloplagt konferencier Chris Hart så præsenterer de forskellige kunstnere. I pausen var der en let anretning i foyeren.

Det vil blive for omfattende at komme ind på hver enkelt kunstner, men alle indtog publikum, således at humøret og stemningen i salen steg et pænt stykke i løbet af aftenen.

Kasper Buch med band, Border Line-Dance Club Tønder, Eddie Carstensen, Hans Christian Eichner, Marskens Guld, Lis og Per, Flemming Gammelholm, Kent H, Henning Vad, Ovin & Pia, Lene Holme, Chris Hart, Terkel Emil Arrild, Inge-Marie Nielsen, Agnethe & Poul Henning, Simon von Konoy, Majbrit Post, Kenny Peter, Henrik Schouw

Alle var overvældet over for den store interesse for det store Jubilæums Show, men jeg tror blandt andet det hænger sammen med, de fleste af aftenens optrædende er eller har været at finde helt fremme på landets dansktoplister, netop på Tønder Radio i den seneste tid. Professionel fremtoning, god lyd, meget alsidigt repertoire, gode sangstemmer og en sans og fornemmelse for hvad der skal til at netop dette jubilæum blev en stor succes.

Kurt Terkelsen